För vilka

Vi erbjuder ett enklare sätt att hantera tabletter och medicin. Våra produkter kan användas av många, både privat och på jobbet.

Medicintabletter i blisterförpackning

Schine Pill Popper

Det kan vara svårt att få ut tabletter ut folie ark, särskilt om händerna har nedsatt stabilitet eller styrka. Schine Pill Popper gör det möjlig att ta ut tabletter ur blisterförpackningar med mindre handkraft tack vare den ergonomiska designen.

Den som är i behov av många tabletter spenderar ofta mycket tid med att dosera. Först trycka ut tabletterna ur blisterförpackningen, sen dosera alla tabletter i sin piller box. Med Schine Pill Popper trycks tabletten enkelt ut ur blisterförpackningen. Doseringen går smidigare och tabletten hamnar direkt i avsett fack.

Även om du själv inte är beroende av medicin kan du behöva dosera till en anhörig. Med Schine Pill Popper blir hanteringen smidig och hygienisk. Kanhända kan det vara ett hjälpmedel som gör det möjligt för personen du hjälper att klara av hanteringen på egen hand.

Äldre person som doserar medicin i hand

Schine Pill Box, small och large

Ett smidigt sätt att förvara och dosera dina tabletter. Med den unika jalusilösningen öppnar och stänger man boxen genom att dra den transparenta luckan fram och tillbaka. Du slipper utskjutande delar och svåröppnade luckor.

Small är enkel att ta med vid resan eller lämna till dagispersonalen med barnets medicin. Inga burkar med vitaminer på helgresan, ladda Schine Pill Box S och packa ned den i necessären. Kan också användas för att hålla koll på husdjurets medicin.

På Schine Pill Box L är dagarna tydligt markerade och försedd med symboler för dygnets olika tidpunkter. Användandet av Schine Pill Box L underlättar det dagliga arbetet för vårdpersonal då boxarna kan diskas i maskin, man kommer enkelt åt doskortet på boxen undersida och kan enkelt tömma boxen på ev. överblivna tabletter genom att öppna hela boxen och ta ut innerlådan.

Jalusin löper under asken, inga utskjutande eller lösa delar.

Inbyggd spärr håller luckorna stängda.

Perfekt att lämna till förskolepersonalen med barnens medicin.

En bra hjälp för att kontrollera hundens medicinering.

Inga burkar med vitaminer på weekendresan, ladda Schine Pill Box och lägg den i necessären.

Ett nytt sätt att enkelt förvara / dosera tabletter för en vecka. Öppna och stäng genom att dra jalusiluckorna fram och tillbaka.

Dagarna är tydligt markerade och de 4 facken för varje dag är numrerade. De är även försedda med symboler för dygnets olika tidpunkter.

Förenklar det dagliga arbetet hos vårdpersonal då den tål att diskas i diskmaskinens övre del.

Lättillgängligt ordinationskort i plastficka på boxens undersida.

Ergonomiskt grepp som passar både små och stora händer.

Mjuk, flexibel kudde trycker skonsamt ut pillret.

Anpassa hålrummet efter tablettstorlek med den vridbara enheten.

Avtagbart transparent plaströr hjälper dig kontrollera att tabletten hamnar där du önskar.